Contact & Sponsors

CONTACTEER ONS

SPONSORS

FEESTADRES:


Heuvelhal Essen
Heuvelplein 23
2910 ESSEN


ZONDAG 10 JANUARI 2021

Brunchbox online te bestellen.


EMAIL:


info@burgemeestersfeestessen.be


REKENINGNUMMER:


BE28 7331 1432 3220
op naam van Comité Burgemeestersbal

Reeds meer dan 50 jaar organiseert het burgemeestersfeestcomité van Essen het jaarlijks Burgemeestersfeest. Helaas zal de editie van 2021 er niet uitzien zoals we gehoopt hadden. Achter de schermen waren we klaar om er opnieuw een fantastische editie van te maken met een lekkere brunch, en ‘s avonds een internationale artiest. Jammer genoeg gooit de COVID-19 ook in de organisatie van het Burgemeestersfeest roet in het eten.


Naast het plezier heeft het Burgemeestersfeest uiteraard een grote maatschappelijke meerwaarde. Met de opbrengst investeren we in ingediende projecten van die goede doelen en verenigingen die een duidelijke band met Essen hebben en de steun dubbel en dik kunnen gebruiken.


Voor ondernemers voorzien we een interessant aanbod waarmee u zich lid kan maken van het Erecomité van het Burgemeestersfeest. Hierbij steunt u het Burgemeestersfeest én de goede doelen, maar zorgen we er ook voor dat u optimaal kan netwerken met de vele andere leden van het Erecomité.


Indien u, als ondernemer of sponsor, interesse hebt om lid te worden van het Erecomité kan u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.